Continu gevoel van veiligheid

 

Voor een continu gevoel van veiligheid (24 uur per dag en 7 dagen per week) kiest u voor een alarmsysteem van Lumiview. Onze alarmsystemen geven u een gevoel van veiligheid wanneer u thuis bent maar ook wanneer u niet in huis bent. Bent u bijvoorbeeld zelf aan het werk maar zijn uw partner en kinderen wel thuis, dan wilt u natuurlijk ook dat zij zich op ieder moment veilig voelen. Een alarmsysteem van Lumiview maakt dit mogelijk.

Een alarmsysteem werkt preventief tegen inbrekers

alarm

Een alarmsysteem waarschuwt u niet alleen bij inbraakpogingen maar werkt ook bijzonder preventief. Een inbreker zal minder snel het risico nemen om bij u in te breken wanneer u beschikt over een alarmsysteem. Wanneer een inbreker dit risico wel neemt, zal het alarmsysteem de inbreker op heterdaad betrappen. Het inbraakalarm zal namelijk afgaan en de inbreker wegjagen met felle flitsers en het geluid van luide sirenes.

Er wordt direct actie ondernomen

Tevens maakt het alarmsysteem direct melding bij de beveiligingsdienst waardoor de beveiligingsdienst of politie direct actie kan ondernemen om de inbreker op te sporen en aan te houden.

alarm
alarm

Alarmsystemen van Lumiview

Lumiview levert diverse soorten alarmsystemen, van klein tot grootschalig. Daarnaast biedt Lumiview ook draadloze alarmsystemen welke eenvoudig te installeren zijn. Wij leveren maatwerk alarmsystemen, volledig toegespitst op uw woning.

Een alarmsysteem met inbraaksensoren en ingebouwde fotocamera behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer het alarm afgaat worden er door het systeem direct foto’s gemaakt die naar een gekoppelde smartphone of tablet worden verstuurd. Het alarm kan worden geverifieerd en de politie kan uitrukken indien dit nodig is. Alleen wanneer een alarm geverifieerd is, is het voor de politie mogelijk om uit te rukken met prioriteit 1.

Lumiview app en VEB certificering

Het door u gekozen alarmsysteem kan worden geïntegreerd in de speciaal ontwikkelde Lumiview app. Het alarmsysteem is via de app te bedienen en kan ook via de app worden uitgelezen. De Lumiview app maakt het mogelijk om uw alarmsysteem gemakkelijk te beheren, ook op afstand.

Lumiview is lid van de Vereniging Erkend Beveiligingsbedrijven (VEB) en werkt uitsluitend met gecertificeerde systemen. Dit maakt Lumiview een uiterst betrouwbare partner!

Lumiview app