Muziek en tv sturing

 

Naast de automatseringsoplossingen van Lumiview op het gebied van verlichting, klimaat en raamdecoratie, zijn ook muziek en televisie tegenwoordig prima te integreren in een domotica systeem.

 

Audiosysteem met één druk op de knop

audiosysteem

Voor de muziekliefhebber is een multi-room audiosysteem de perfecte uitkomst. Met een audiosysteem wordt het mogelijk om thuis met slechts één druk op de knop te genieten van uw eigen muziekcollectie of juist van de meest uiteenlopende radiozenders. Het afspelen van muziek met verschillende apparatuur is hierdoor tijd. U bedient uw audiosysteem waar dan ook via uw tablet of smartphone.

Overal dat leuke tv programma terugkijken

Daarnaast kunnen verschillende televisies in uw woning aan elkaar worden gekoppeld. Dit maakt het mogelijk om al uw opgenomen programma’s en uw eigen video’s via iedere televisie in uw woning te bekijken.

audiosysteem
audiosysteem

Lumiview Muziek

Lumiview biedt u een multi-room audio systeem dat het mogelijk maakt om in iedere ruimte in uw huis te genieten van de door u geselecteerde muziek. Zo kunt u in ieder vertrek van uw woning verschillende muziek laten spelen. U geniet van uw eigen gekozen muziek in de woonkamer terwijl uw partner bijvoorbeeld in de slaapkamer naar de radio luistert.

Ook kan het audiosysteem worden ingeschakeld op de party mode. Overal in huis wordt dan dezelfde muziek afgespeeld, ideaal voor wanneer u een feest geeft. De muziek kan eenvoudig worden ingeschakeld via uw tablet of smartphone.

Met Lumiview muziek en tv sturing kunt u verschillende televisies aan elkaar koppelen

U kunt luisteren naar muziek vanaf een eigen muziekserver, naar alle internetradio stations of naar muziek via diensten als Apple Music, Spotify of Soundcloud. Ook kunt u met de muziek en tv sturing van Lumiview via het netwerk verschillende televisies in uw woning aan elkaar koppelen. De televisies communiceren onderling en met één centrale recorder.

audiosysteem

Lumiview app

De Lumiview app maakt het afspelen van uw muziek of video’s nog gemakkelijker. De app is te gebruiken op iedere smartphone of tablet en biedt een eenvoudig overzicht van al uw Lumiview systemen.

Via de app kunt u uw audio of televisie systeem bedienen en instellen. Stel bijvoorbeeld uw favoriete radiozenders of muziekdiensten in. Daarnaast kunt u met de app per kamer de muziek instellen of uitschakelen.

Kortom, u heeft geen afstandsbediening meer nodig om uw favoriete muziek af te spelen of televisieprogramma’s te bekijken.

Lumiview app