Camerabeveiliging op scherp

 

Tegenwoordig is het mogelijk om uw woning op verschillende manieren te beveiligen, bijvoorbeeld doormiddel van een camerasysteem. Camera’s in en om uw huis geven u een veilig gevoel omdat u altijd en overal (realtime) kunt zien wat er in en rondom uw huis gebeurt. Daarnaast biedt een camerasysteem vele andere handige en praktische mogelijkheden. Hoort u een auto? Staat er iemand voor de deur? Wie belt eraan? U kunt de beelden eenvoudig op uw smartphone en tablet bekijken.

 

Zien wat er om uw huis gebeurt

camerasysteem

Camerabeveiliging zorgt niet alleen voor een veilig gevoel wanneer u thuis bent, maar ook wanneer u juist niet in huis bent. Maakt u bijvoorbeeld lange dagen op het werk, dan is het natuurlijk een prettig idee dat uw partner en kinderen een veilig thuis hebben.

Een veilig gevoel met een camerasysteem

Naast het gevoel van veiligheid heeft een camerasysteem ook een preventieve functie. Inbrekers zoeken een woonhuis waar zij van plan zijn in te breken in de meeste gevallen zeer zorgvuldig uit. Een zichtbaar camerasysteem zal inbrekers er sneller van weerhouden om in te breken in uw woning.

camerasysteem
camerasysteem

Altijd een veilige woning met de camerabeveiliging van Lumiview

De camerasystemen van Lumiview bieden u de mogelijkheid om altijd en overal in de gaten te houden wat er in en rondom uw woning gebeurt. Lumiview beschikt over een compleet aanbod professionele camerasystemen met HD camerabeelden; van één enkele camera met opnamefunctionaliteit tot compleet gekoppelde systemen over meerdere locaties.

De camerabeelden zijn 24/7 te volgen

De camera beelden zijn 24/7 live te volgen, waar u zich ook bevindt en op alle type devices; computers, smartphones en tablets. Doordat onze camerasystemen opnames maken heeft u zelfs de mogelijkheid om de camerabeelden achteraf te bekijken. Bent u bijvoorbeeld slachtoffer geworden van woninginbraak, dan bent u verzekerd van opnames van de daders waarmee u direct aangifte kunt doen. Haarscherp beeldmateriaal van de daders maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om de daders op te sporen.

camerasysteem

Lumiview app

Het beheren van uw camerasysteem wordt u gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt met onze handige Lumiview app. Niet alleen het camerasysteem maar ook andere systemen in uw huis (alarmsystemen, deurbeveiliging of domotica) kunnen met de Lumiview app worden bedient. Daarnaast kunt u eenvoudig systeeminstellingen wijzigen en statussen uitlezen.

In de Lumiview app is het tevens mogelijk om de beelden van uw camerasysteem live te volgen, ongeacht waar u zich bevindt. Kortom, met de Lumiview app heeft u altijd overzicht en controle over uw woning, wat natuurlijk zorgt voor een vertrouwd en veilig gevoel.

Lumiview app