Klimaatbeheersing in huis

 

Altijd thuis komen in een heerlijk verwarmd huis in de winter of gekoeld huis in de zomer, zonder dat uw verwarming of airconditioning de hele dag aanstaat? Onze oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing maken dit mogelijk. Met klimaatbeheersing in uw woning houdt u zelf de controle over het klimaat en bespaart u een hoop energie.

 

Uw huis altijd aangenaam

energiebesparing huis

Met de klimaatbeheersing van Lumiview zal het in uw huis altijd aangenaam zijn qua leefklimaat zonder dat u hier wat voor hoeft te doen. Ook wordt uw woning voorzien van frisse zuurstofrijke lucht. De temperatuur in huis is afgesteld op uw dagelijks ritme maar is natuurlijk ook anders (naar wens) in te stellen. Wanneer u eerder naar huis gaat dan gepland zet u bijvoorbeeld de verwarming alvast aan. Thuiskomen in een te koud of juist een te warm huis behoort vanaf nu tot het verleden.

Klimaatbeheersing van Lumiview

Lumiview maakt het mogelijk om het klimaat in uw woning zelf te beheersen en te bedienen. Het systeem zorgt ervoor dat uw leefklimaat altijd aangenaam is. U heeft zelf de controle dankzij het eenvoudig bedienbare touchpanel. De temperatuur in uw huis kan worden afgestemd op uw dagelijks ritme maar de systemen van Lumiview zijn ook bij te stellen en op afstand te bedienen.

energiebesparing huis
energiebesparing huis

Klimaatbeheersing integreren met de zonneschermen

Klimaatbeheersing kan geïntegreerd worden met verschillende onderdelen in uw woning. Beschikt u bijvoorbeeld over zonneschermen en schijnt de zon maar is het binnen koud, dan zullen de zonneschermen niet automatisch omlaag gaan zodat gebruik kan worden gemaakt van de warmte van de zon. Ramen kunnen automatisch geopend en gesloten worden en wanneer u uw alarm inschakelt, springt het systeem automatisch van comfort-stand naar de besparingsstand.

De systemen van Lumiview worden zo zuinig mogelijk aangestuurd. U geniet van optimaal comfort maar verspilt hiermee zo weinig mogelijk energie.

Lumiview app

Met de Lumiview app wordt het beheren van de klimaatbeheersing in uw huis u ontzettend gemakkelijk gemaakt. Met de app kunt u onder andere de temperatuur in huis beheren. U kunt instellingen wijzigen maar ook ziet u bijvoorbeeld direct wat de temperatuur is in uw woning.

Tevens heeft u in de app een overzicht van alle andere systemen van Lumiview in uw huis en kunt u deze ook beheren. De app werkt thuis maar ook op afstand. Het is de meest simpele manier om controle te hebben over al uw systemen in huis.

Lumiview app