Raamdecoratie en zonwering aansturen

 

Design en comfort komen samen wanneer u kiest voor het automatiseren van uw raamdecoratie en zonwering. Het is tegenwoordig mogelijk om uw gordijnen op afstand te openen en te sluiten maar ook het automatiseren van uw zonwering is mogelijk. Uw gordijnen programmeren doet u zelf. U bent niet beperkt in uw keuze, alles is mogelijk.

 

Programmeer uw gordijnen

gordijnen automatiseren

Zodra u uw gewenste raamdecoratie heeft gevonden, laat u deze bevestigen aan een slimme rail zodat deze geruisloos kunnen openen en sluiten. Programmeer uw gordijnen of rolluiken zo dat ze sluiten wanneer het buiten donker wordt en dat ze openen wanneer het buiten licht wordt. Door het programmeren van uw raamdecoratie bepaalt u zelf over de hoeveelheid daglicht in huis, uw uitzicht vanuit huis en uw privacy in huis.

Raamdecoratie en zonnewering aansturen met Lumiview

Lumiview maakt het mogelijk om uw raamdecoratie en zonwering zelf aan te sturen. Het is altijd mogelijk om uw gordijnen of zonwering zelf aan te sturen maar u kunt alles ook laten automatiseren.

U stelt de gewenste sturing van uw raamdecoratie zelf in. U kunt uw gordijnen automatiseren met de licht / donker functie waarbij deze vanzelf sluiten wanneer het buiten donker wordt en openen in de ochtend wanneer het licht wordt en u gewekt moet worden. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook instellen dat uw zonnewering sluit wanneer buiten de felle zon schijnt maar weer opent wanneer het regent of hard waait zodat de zonneschermen optimaal beschermd blijven.

gordijnen automatiseren
gordijnen automatiseren

Integratie tussen uw raamdecoratie, zonwering en andere automatisering in uw woning

Ook maakt Lumiview integratie tussen uw raamdecoratie, zonwering en andere automatisering in uw woning mogelijk. Wanneer uw huis moet worden verwarmd en buiten de zon schijnt, dan zullen de zonneschermen niet omlaag gaan. Zo wordt de warmte van de zon gebruikt om uw huis te verwarmen en zal er een hoop energie worden bespaard. Wanneer u een film start met de bioscoopfunctie is het mogelijk dat uw gordijnen automatisch sluiten, net als wanneer u de avondscene verlichting aanschakelt.

Lumiview app

Met de Lumiview app beheert u eenvoudig de automatisering van uw gordijnen en zonnewering. Via de app kunt u het systeem zelf bedienen, u kunt instellingen wijzigen en statussen uitlezen. Naast het beheren van uw geautomatiseerde gordijnen biedt de app u een overzicht van alle Lumiview systemen in huis. De systemen zijn apart te bedienen en integratie tussen verschillende systemen is ook gemakkelijk in te stellen met de app.

Lumiview app