Verlichting automatiseren in het huis

 

Het automatiseren van uw verlichting in huis heeft vele voordelen. Het bespaart allereerst een hoop energie en daarmee ook geld. Door de aanwezige sensoren blijft er nooit onnodig licht branden maar beschikt u wanneer dat nodig is wel over voldoende licht. Verder zorgt het automatiseren van uw verlichting voor een hoop comfort. Door de verlichting slim te programmeren komt u altijd thuis in een verlicht huis, u hoeft daarvoor de verlichting bij binnenkomst niet meer in te schakelen.

Automatische verlichting zorgt voor veiligheid

verlichting automatiseren

Ook zorgt automatische verlichting voor een stukje veiligheid. Bent u een hele dag niet thuis of gaat u een week op vakantie, dan programmeert u de verlichting in zodat er elke dag andere automatische lichtsturingen plaatsvinden. Zo lijkt het alsof u gewoon thuis bent. Uw woning oogt op deze manier nooit onbemand en dit schrikt potentiele inbrekers af.

Verlichting automatiseren met verlichtingsturing van Lumiview

Met de professionele oplossingen van Lumiview stuurt u alle verlichting in uw woning eenvoudig aan. Het automatiseren van uw verlichting is mogelijk met een enkel lichtregelsysteem maar ook beschikt Lumiview over complete domotica systemen.

Verlichting wordt geautomatiseerd door licht- of bewegingssensoren die activiteit opmerken. Op basis van verschillende activiteiten kan een ruimte worden verlicht, kan verlichting worden aangepast of kan verlichting worden uitgeschakeld. Daarnaast kan een complete ruimte of woning automatisch of door slechts één druk op de knop worden verlicht of in een bepaalde setting worden gezet.

verlichting automatiseren
verlichting automatiseren

Lumiview biedt u energiebesparing, veiligheid én comfort

Lumiview maakt het mogelijk de verlichting te besturen door middel van een element in de ruimte maar ook op afstand via een smartphone of tablet. De verlichting automatiseringsoplossingen van Lumiview bieden u energiebesparing, veiligheid én comfort. Verlicht uw woning waar en wanneer u dat wilt met het geautomatiseerde verlichtingssysteem van Lumiview.

Lumiview app

Het beheren van de geautomatiseerde verlichting in uw woning doet u met de handige Lumiview app. In deze app kunt u alle systemen eenvoudig bedienen. Met de app bedient u de verlichting in iedere afzonderlijke ruimte of wijzigt u de instellingen van de verlichting. De app is te gebruiken op uw smartphone of tablet en biedt extra gemak bij het automatiseren van de verlichting in uw huis.

Lumiview app