Uw woning beveiligingen met deurbeveiliging

 

Wilt u er zeker van zijn dat er geen ongenodigde gasten uw woning binnendringen, kies er dan voor om uw woning extra te beveiligen met de deurbeveiligingsoplossingen van Lumiview.

Een extra zeker en veilig gevoel

woning beveiligen

Uw woning beveiligen geeft u een extra zeker en veilig gevoel wanneer u niet thuis bent, maar ook wanneer u wel thuis bent zal professionele deurbeveiliging u een extra veilig gevoel geven. Gasten komen alleen binnen met toestemming van u. Afhankelijk van de optie die u kiest kunt u uw deur ontgrendelen door middel van een pasje, een code via een codepaneel of een vingerafdruk. Bij binnenkomst kan het gekoppelde alarmsysteem direct worden uitgeschakeld. Het openen van uw deuren met een sleutel is verleden tijd. Hetzelfde systeem maakt het ook mogelijk om met bezoekers te communiceren; u bepaalt zelf of u de deur voor hen opent.

Professionele deurbeveiliging van Lumiview

Lumiview biedt verschillende systemen voor het beveiligen van uw woning en deur. Uw deur wordt beveiligd middels een elektrisch slot dat met verschillende systemen kan worden geopend, afhankelijk van uw eigen keuze. U kunt zoals gezegd kiezen voor een codesysteem, een systeem met pasjes of juist voor een vingerafdrukscanner. De deurbeveiliging van Lumiview is gekoppeld aan een intercom waarmee u uw gasten zelf toegang kan verschaffen.

woning beveiligen
woning beveiligen

Een optimaal gevoel van veiligheid

Aan het systeem kan ook een alarmsysteem worden gekoppeld, dit systeem kan alleen worden ingeschakeld wanneer ook al uw deuren op slot zijn. U bent er op deze manier ook zeker van dat alle deuren in uw huis ’s nachts op slot zijn wanneer u het alarmsysteem inschakelt. De combinatie van de systemen van Lumiview zorgen voor een optimaal gevoel van veiligheid in uw woning.

Maak gebruik van de handige Lumiview app

De Lumiview app maakt het beveiligen van uw woning nog eenvoudiger. De app geeft een overzicht weer van alle Lumiview systemen die u zelf kunt bedienen. In de app kunt u bijvoorbeeld ook controleren of alle deuren op slot zijn. In beeld is te zien welke deuren dicht en op slot zitten. Verder maakt de app het mogelijk om instellingen te wijzigen en statussen uit te lezen van alle Lumiview systemen waar u gebruik van maakt.

Het beveiligen van uw woning en uw deuren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Lumiview app