Camerabeveiliging op scherp

 

Een camerasysteem ter beveiliging van uw winkel is tegenwoordig eigenlijk niet meer weg te denken. Of het nu gaat om uw producten, uw klanten of om uw personeel, u heeft hier graag zicht op. Het camerasysteem werkt daarbij ter controle maar meldt ook alarm wanneer dat nodig is. Daarnaast werkt camerabeveiliging ook preventief. Het gebruik van camera’s schrikt potentiele dieven af en maakt uw winkel daarmee een veiligere omgeving voor u en uw personeel.

Naast veiligheid ook ter controle

Naast veiligheid biedt een camerasysteem ook uitkomst voor commerciële doeleinden en tal van mogelijkheden op het gebied van management. Het systeem maakt het bijvoorbeeld mogelijk om te controleren hoe bepaalde acties in uw winkel lopen, u houdt uw eigen personeel in de gaten en u heeft altijd zicht op hoe druk het is in uw winkel en aan de kassa.

camerabeveiliging
camerabeveiliging

Camerabeveiliging met Lumiview

Voor beveiliging van uw winkel door middel van een camerasysteem bent u bij Lumiview aan het juiste adres. Met onze professionele camerasystemen heeft u altijd overzicht over wat er in uw winkel gebeurt en eventueel ook wat er buiten uw winkel gebeurt.

U kunt live meekijken en controleren wat er zich in uw winkel afspeelt maar ook controle achteraf behoort tot de mogelijkheden. Mochten er zich vervelende situaties in uw winkel hebben afgespeeld dan kunt u achteraf precies terug zien wat er is gebeurd en kunt u de beelden (indien nodig) overhandigen aan de politie.

Camerabeelden vergroten de pakkans van een dader

Bent u het slachtoffer van diefstal, dan vergroten camerabeelden de pakkans van de dader aanzienlijk. Het camerasysteem kan in verbinding staan met een geverifieerd alarm. Wanneer het alarm afgaat worden de opgenomen beelden van uw camerasysteem direct doorgestuurd naar de meldkamer. Wanneer nodig kan de politie uitrukken met prioriteit 1. De camerasystemen van Lumiview zijn tevens buiten uw winkel te plaatsen waarbij zelfs kentekenherkenning mogelijk is.

camerabeveiliging

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Alle Lumiview systemen in uw winkelpand worden overzichtelijk weergegeven in de Lumiview app. Deze app maakt het voor u overal mogelijk om actuele statussen live te bekijken en om instellingen te wijzigen. Zo heeft u ook overzicht op wat er in uw winkel gebeurt en welke systemen in werking zijn wanneer u zelf niet aanwezig bent.

Lumiview werkt uitsluitend met energiezuinige en duurzame producten waardoor het Lumiview systeem ook verantwoord met deze producten omgaat en er enorm veel energie wordt bespaard. De systemen zijn enkel actief wanneer dat nodig is. Dit gaat geheel automatisch, maar het is voor u natuurlijk ook mogelijk om de instellingen naar eigen wens aan te passen.