Deurbeveiliging voor retail

 

Om privé vertrekken in uw winkelpand optimaal te beschermen tegen ongeoorloofde en ongewenste toegang kunt u de deuren in uw pand beveiligen met een slot. Met deurbeveiliging bent u er zeker van dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bepaalde vertrekken.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het beveiligen van uw deuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een codeslot of een slot dat ontgrendelt door middel van een pasje, badge of vingerafdruk met een vingerprintscanner.

 

Deurbeveiliging met Lumiview

Lumiview maakt toegangsbeveiliging voor privé vertrekken mogelijk. Wij leveren professionele deurbeveiligingsoplossingen waarbij ongehinderde toegang wordt gegeven aan geautoriseerde personen en toegang wordt geweigerd aan onbevoegde personen.

De producten van Lumiview zijn verkrijgbaar in stand-alone, waarbij toegang mogelijk wordt door middel van een code, pasjes of vingerafdrukken die op het apparaat worden ingeleerd.

codeslot deur
codeslot deur

Deurbeveiliging ook verkrijgbaar in systeemvorm

Naast de stand-alone oplossingen is onze deurbeveiliging ook verkrijgbaar in systeemvorm. De toegang wordt centraal geregeld met mogelijkheid tot rapportage en het centraal blokkeren van één of meerdere personen. Met een centraal beveiligingssysteem wordt het mogelijk de badge van uw deurbeveiliging te integreren met uw alarmsysteem. Lumiview biedt u een compleet beveiligingsconcept dat in samenspraak met u aan al uw eisen voldoet en alle gevoelige zones in uw bedrijf beschermt. Alleen u bepaalt wie toegang heeft tot alle vertrekken in uw pand.

Energiebesparing

Alle producten waarmee wij werken zijn energiezuinig en duurzaam. Het Lumiview systeem zorgt er tevens voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde wijze met al deze producten omgaat.

Systemen in uw pand zijn slechts actief wanneer dit echt nodig en is werken geheel automatisch. De zuinige producten in combinatie met het efficiënt inzetten van deze producten zorgen voor besparing van een enorme hoeveelheid energie, waarmee een hoop kosten worden bespaard. Lumiview is goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

De Lumiview app biedt u een overzicht van alle actieve systemen in uw pand. Met de app bekijkt u live alle actuele statussen en met slechts één druk op de knop bedient u de verschillende systemen en voert u diverse instellingen door.