Verlichtingsturing voor retail

 

Het gebruik van duurzame en energiezuinige lichtbronnen in uw winkel wordt steeds belangrijker. Hiermee bespaart u niet alleen op de kosten maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Nog belangrijker is het duurzaam en energiezuinig omgaan met de verlichting in uw winkel. Een automatiseringssysteem kan hierin oplossing bieden. Door middel van bewegingssensoren wordt verlichting automatisch in- en uitgeschakeld en brandt er alleen verlichting wanneer dit echt nodig is. Daarnaast maakt een automatiseringssysteem voor uw verlichting het mogelijk dat verlichting in uw winkel brandt aan de hand van uw alarmsysteem en de openingstijden van uw winkel.

 

Energiezuinig en gemakkelijk

Een geautomatiseerd lichtsysteem is niet alleen energiezuinig maar maakt het u en uw personeel ook erg gemakkelijk. Uw personeel hoeft zich enkel nog te richten op hun kerntaak, namelijk het verkopen van uw producten.

energiebesparende verlichting
energiebesparende verlichting

Verlichtingsturing met Lumiview

Lumiview biedt geheel geautomatiseerde verlichtingssystemen voor uw winkel. Het professionele verlichtingssysteem werkt in combinatie met alle andere Lumiview systemen in uw winkel en in combinatie met bewegingssensoren.

De verlichting wordt aan de hand van het alarmsysteem en de openingstijden van uw winkel gestuurd. Na sluitingstijd wanneer uw winkel wordt schoongemaakt, kan de schoonmaakstand voor basisverlichting worden geactiveerd. Op openingstijden zal automatisch de accent of sfeerverlichting worden ingeschakeld. In vertrekken waar niet altijd iemand aanwezig is zoals in het magazijn, de kantine of het toilet, zal verlichting in- en uitschakelen door middel van bewegingsdetectie.

Wanneer er in vertrekken met veel lichtinval voldoende daglicht binnenkomt, kan kunstmatig licht door middel van de daglichtregeling hier op worden aangepast. Dit systeem is zeer energie-efficiënt en zorgt daarbij voor veel comfort.

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Een eenvoudig inzicht in alle branduren in uw winkel heeft u in de Lumiview app. De app geeft een weergave van al uw Lumiview systemen. U kunt hiermee de instellingen van de tijdklok en lichtregelingen voor verschillende ruimtes eenvoudig aanpassen.

Met de app kan de verlichting vanaf een afstand worden bediend, dus ook vanuit huis. Verder worden in de app branduren overzichtelijk in beeld gebracht. Lumiview werkt enkel met energiezuinige en duurzame producten. Door deze op een verantwoorde en energiezuinige manier te gebruiken zorgt u voor besparing van een enorme hoeveelheid energie, waarmee u een hoop kosten kunt besparen.