Geurmarketing met geursystemen

 

Uit onderzoek blijkt dat geur in een winkel of showroom een positief effect heeft op het koopgedrag van de consument. Geur maakt namelijk onderdeel uit van de totaalbeleving die een klant heeft. Geurmarketing toepassen door middel van de juiste geursystemen is meer dan alleen het verspreiden van een aangename geur in uw winkel of pand. Door het verspreiden van de juiste geur op de juiste manier creëert u zowel een geurbeleving voor uw klanten en worden tegelijkertijd andere elementen in uw pand die van invloed zijn op de totaalbeleving van uw klant versterkt.

De juiste geur zorgt voor een hogere omzet

Het verspreiden van de juiste geur zorgt voor merkherkenning, een langer verblijf van klanten in uw winkel, een verhoogde klanttevredenheid wat uiteindelijk leidt tot een hogere omzet.

geurmarketing
geurmarketing

Geur roept bepaalde associaties op

Geur kan een bepaalde associatie oproepen of verleidt ons tot het spontaan doen van een aankoop. Denk aan de geur van versgebakken brood bij de bakker of de geur van chocolade in de winkels tijdens de feestdagen. Maar ook in een winkel of bedrijfspand waar geen etenswaar wordt verkocht zorgt geur ervoor dat een klant zich verbonden voelt met uw bedrijf en hierdoor uw winkel vaker bezoekt, hier langer verblijft en sneller een aankoop doet.

Geursystemen op maat

Geur is meer dan alleen een aangename lucht. Door het toevoegen van de juiste geur wordt aan uw merk of bedrijf een unieke associatie verbonden. Er zijn verschillende geursystemen beschikbaar geschikt voor iedere bedrijfsgrootte. U kunt er voor kiezen om in een winkelpand een eigen unieke geur te verspreiden. In een groter pand is het ook mogelijk om geurmarketing slim in te zetten op diverse plekken door het creëren van geurzones. Variëren met geurmarketing kan ook per afdeling, productgroep of merk. Belangrijk is de geur aansluit en past bij uw bedrijf, daarbij kan Lumiview u helpen.

geurmarketing
geurmarketing

Geursystemen van Lumiview

Lumiview levert geursystemen voor bedrijven van iedere bedrijfsgrootte. Door te kiezen voor een geursysteem van Lumiview heeft u zelf nauwelijks omkijken naar uw geurmarketing. In samenspraak met u wordt een unieke geur uitgekozen passend bij uw bedrijf of merk.

Installatie en controle

De installatie van uw geursysteem wordt geheel voor u verzorgd en tevens zal de controle en het onderhoud door Lumiview worden bijgehouden. De geursystemen van Lumiview zijn uiterst veilig voor uw personeel en bezoekers.

De geuren verkleven niet aan wanden, vloeren of textiel dankzij het gebruik van een speciale technologie. Uw geursysteem en al uw andere Lumiview systemen beheert u eenvoudig via de Lumiview app.

geurmarketing

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Een eenvoudig inzicht in alle branduren in uw winkel heeft u in de Lumiview app. De app geeft een weergave van al uw Lumiview systemen. U kunt hiermee de instellingen van de tijdklok en lichtregelingen voor verschillende ruimtes eenvoudig aanpassen.

Met de app kan de verlichting vanaf een afstand worden bediend, dus ook vanuit huis. Verder worden in de app branduren overzichtelijk in beeld gebracht. Lumiview werkt enkel met energiezuinige en duurzame producten. Door deze op een verantwoorde en energiezuinige manier te gebruiken zorgt u voor besparing van een enorme hoeveelheid energie, waarmee u een hoop kosten kunt besparen.