Alarmsysteem voor retail

 

Helaas is winkeldiefstal een veelvoorkomend probleem waar veel winkeliers vroeg of laat mee te maken kunnen krijgen. Met de juiste inbraakbeveiliging kunt u winkeldiefstal voorkomen.

Overdag zijn u en uw personeel natuurlijk zo alert mogelijk op winkeldiefstal. Toch kan er overdag uit uw winkel worden gestolen, hoe alert u hier ook op bent. Ook na sluitingstijd wanneer u niet aanwezig bent kan uw winkel het doelwit worden van inbraak. Met de inbraakbeveiliging van Lumiview kunt u zowel diefstal als inbraak tegengaan.

 

Een alarmsysteem schrikt winkeldieven af

Een alarmsysteem heeft een preventieve werking en schrikt winkeldieven en inbrekers zowel overdag als ‘s nachts af. Naast de preventieve werking van een alarmsysteem werkt het ook om een dief of inbreker op heterdaad te betrappen.

inbraakbeveiliging
inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem van Lumiview in uw winkel

Met de alarmsystemen van Lumiview voorkomt u winkeldiefstal en bent u ervan verzekerd dat uw eigendommen zo veilig mogelijk zijn wanneer u niet in uw winkel aanwezig bent. Lumiview biedt diverse mogelijkheden voor een alarmsysteem in uw winkel.

Het geplaatste alarmsysteem kan worden bediend via een code, een badge of met de Lumiview app. Het alarmsysteem werkt overdag en zal bij diefstal afgaan om een dader op heterdaad betrappen. Wordt er ’s nachts ingebroken, dan zal het systeem de inbreker storen in zijn proces doordat er luide sirenes en flitsers zullen afgaan. Het alarmsysteem stelt daarbij meteen een meldkamer en opvolgingsdienst in kennis. Er wordt direct actie ondernomen waardoor de pakkans van de dader aanzienlijk wordt vergroot.

Inbraaksensoren met een ingebouwde foto camera

Het is daarnaast ook mogelijk om inbraaksensoren met een ingebouwde foto camera te plaatsen. Wanneer het alarm afgaat worden er direct een paar foto’s genomen en naar een gekoppelde smartphone verstuurd. Het alarm kan hierdoor worden geverifieerd en de politie kan met prioriteit 1 uitrukken. Dit is alleen mogelijk wanneer een alarm daadwerkelijk geverifieerd is.

inbraakbeveiliging

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

VEB certificering en Lumiview app

Lumiview is een gecertificeerd VEB specialist en werkt uitsluitend met gecertificeerde systemen. U bent met Lumiview verzekerd van een moderne en betrouwbare alarminstallatie. De beveiligingsinstallatie voor uw winkel is inclusief montage, service en onderhoud.

Het bedienen van de alarminstallatie is mogelijk met de Lumiview app. De app is overal te gebruiken, in uw winkel maar ook wanneer u thuis bent. Bent u vergeten het alarm in te schakelen, dan is dit nog mogelijk vanuit huis. De app biedt daarnaast een overzicht van alle Lumiview systemen in uw winkel.

De systemen kunt u via de app bedienen, u kunt de instellingen wijzigen en statussen uitlezen.