Klantentelling in winkels

 

Klantentelling geeft u letterlijk inzicht in wat uw bezoekers in uw winkel beweegt. Meten is immers weten. Klantentelling kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld met een eenvoudige teller, camera’s of horizontaal infrarood. Met een slim systeem wordt het voor u mogelijk om inzicht te krijgen in hoeveel klanten dagelijks uw winkel bezoeken, langs welke route ze zich verplaatsen en waar ze (moeten) stoppen.

Door het gedrag van uw klanten inzichtelijk te hebben kunt u uw conversie verhogen, uw kosten minimaliseren en uw personeelsplanning optimaliseren.

Klantentelling met Lumiview

Lumiview levert uitgebreide klantentelling systemen waarbij u niet alleen weet hoeveel klanten uw winkel dagelijks in- en uitgaan maar ook precies meet wanneer, waar en langs welke route klanten zich binnen uw winkel verplaatsen.

Tellen kan door middel van camera’s waaronder 3d camera’s die het mogelijk maken om personen onder een bepaalde lengte te negeren; jonge kinderen zullen niet meetellen voor uw overzicht. Door te weten wat uw klanten letterlijk beweegt binnen uw winkel kunt u hier veel op afstemmen. Zo stemt u uw vloerplan en aanbod nauwkeurig af op de behoefte van uw klant.

klantentelling
klantentelling

Tel ook de beweging buiten uw winkelpand

Het is ook mogelijk om beweging buiten uw winkelpand te tellen waardoor stopping power voor uw winkel is te meten en daarmee valt te verbeteren. Zo verhoogt u uw conversie wat weer kan zorgen voor omzet- of winstmaximalisatie. Dit hoeft echter niet uw hoofddoel te zijn. Slimme klanttelling zorgt ook voor optimale veiligheid, kostenminimalisatie en klanttevredenheid. Dit kunt u meten door middel van een klanttevredenheidszuil.

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Met de Lumiview app heeft u één overzicht van alle systemen in uw winkelpand. De systemen worden in de app op overzichtelijke wijze weergegeven. In de app kunt u statussen live bekijken en gemakkelijk instellingen wijzigen of automatiseren.

De systemen van Lumiview werken met duurzame producten en gaan daar enorm energiezuinig mee om. Ook het energieverbruik kunt u met de app bijhouden en aanpassen.