Klimaatbeheersing voor retail

 

Een optimaal klimaat in uw winkel in combinatie met het besparen van een enorme hoeveelheid energie bereikt u door middel van professionele klimaatbeheersing.

 

Automatisering zorgt voor een enorme hoeveelheid energiebesparing

U schenkt uiteraard aandacht aan het gebruik van duurzame en energiezuinige bronnen maar noodzaak is dat er ook energiezuinig met deze bronnen wordt omgegaan. Een automatiseringssysteem kan hier oplossing in bieden. Het klimaat in uw winkelpand wordt geregeld door automatische besturing van uw verwarming, airconditioning, luchtverversing en een luchtgordijn. Automatisering zorgt ervoor dat systemen automatisch goed samenwerken, slechts functioneren wanneer dat nodig is en zorgen voor een enorme hoeveelheid aan energiebesparing.

klimaatbeheersing
klimaatbeheersing

Slimme automatiseringssystemen

Lumiview levert slimme automatiseringssystemen voor het realiseren van een optimaal klimaat in uw winkel. De systemen (verwarming, koeling en ventilatie) werken uitstekend samen en functioneren alleen wanneer dat echt nodig is. Zo zal in de winter bijvoorbeeld de verwarming draaien in combinatie met het luchtgordijn bij de entree van uw winkel, zodat er geen warmte via de deur naar buiten ontsnapt.

Efficiënt en energiezuinig

Aan de hand van het buitenklimaat wordt het klimaat in uw winkel automatisch aangepast. De verwarming zal niet aangaan wanneer de zon buiten krachtig schijnt en uw winkel op deze manier wordt verwarmd. Het systeem van Lumiview werkt zeer efficiënt en energiezuinig. Daarbij zullen uw klanten en uw personeel altijd een prettig klimaat ervaren.

klimaatbeheersing

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Met de Lumiview app heeft u altijd een overzicht over alle systemen in uw winkelpand. Met de app is het mogelijk deze systemen van een afstand te besturen, statussen te bekijken en instellingen te wijzigen.

De klimaatbeheersing in uw pand werkt automatisch maar instellingen zijn altijd naar eigen wens aan te passen. Met één druk op de knop stelt u een andere temperatuur in en zijn diverse andere instellingen te wijzigen. U heeft altijd zicht op het gebruik en verbruik van al uw systemen in de handige Lumiview app.