Muzieksystemen voor retail

 

Het afspelen van muziek in uw winkel heeft meerdere voordelen. Ten eerste is het natuurlijk prettig voor uw werknemers om te werken met wat achtergrond muziek. Nog belangrijker is dat de juiste muziek het consumptiegedrag van uw klanten positief kan beïnvloeden. In diverse grote winkelketens is muziek al onderdeel van de ‘shopping experience’ maar in heel veel winkels wordt muziek nog niet ingezet als marketingmiddel.

Kies voor de juiste muziek

Vaak wordt er in een winkel wel muziek afgespeeld, de radio staat aan of er wordt een cd afgespeeld. Het nadeel hiervan is dat u muziek via de radio niet kunt beïnvloeden, er worden reclameblokken afgespeeld en het afspelen van een cd wordt al snel eenzijdig. Om met muziek het consumptiegedrag van uw klanten te beïnvloeden is het van belang om te kiezen voor de juiste muziek passend bij uw winkel, merk en producten. Dit is mogelijk door middel van een muzieksysteem.

muzieksysteem
muzieksysteem

Muzieksysteem in uw winkel

Er zijn diverse muzieksystemen geschikt voor het afspelen van muziek in uw winkel. Zo zijn er eenvoudige muzieksystemen voor kleine winkels tot uitgebreide systemen voor een groter winkelpand. U kunt kiezen voor een eenvoudig muzieksysteem waarbij een radiokanaal, mp3, cd of een muzieklijst via Spotify wordt afgespeeld waarbij diverse afspeellijsten kunnen worden geselecteerd.

De juiste muziek stimuleert de verkoop

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreider systeem waarbij ook de muziek wordt aangeboden. Kiest u voor dit systeem dan worden de kosten voor het recht om de muziek af te spelen voor u geregeld. In samenspraak met u wordt beoordeeld welk type muziek het best in uw winkel kan worden afgespeeld. Hierbij wordt rekening gehouden met het type product dat u aanbiedt en de sfeer en uitstraling van uw winkel. Zo wordt een zwaardere installatie aangeraden in een winkel waarbij wat luidere muziek past, zoals in kledingwinkels die zich voornamelijk richten op een jong publiek.

In bijvoorbeeld een boekenwinkel zal worden gekozen voor een rustig achtergrondmuziekje. Door de juiste muziek wordt de gehele verkoop in uw winkel gestimuleerd.

muzieksysteem
muzieksysteem

Muzieksystemen van Lumiview

Lumiview biedt verschillende muzieksystemen passend bij uw winkel. Wanneer u voor een muzieksysteem via Lumiview kiest bent u verzekerd van de juiste muziek, door middel van de juiste apparatuur. Van te voren wordt bekeken welke muziek het best bij uw winkel past zodat het afspelen van de muziek de verkoop in uw winkel zal stimuleren.

Ook kunt u ervoor kiezen om reclameboodschappen te laten afspelen, deze worden automatisch en volgens gezette tijden afgespeeld. De installatie wordt door ons geregeld, u heeft hier geen omkijken naar.

Uw muzieksysteem kunt u zelf gemakkelijk en op afstand bedienen door middel van de Lumiview app.

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Een eenvoudig inzicht in alle branduren in uw winkel heeft u in de Lumiview app. De app geeft een weergave van al uw Lumiview systemen. U kunt hiermee de instellingen van de tijdklok en lichtregelingen voor verschillende ruimtes eenvoudig aanpassen.

Met de app kan de verlichting vanaf een afstand worden bediend, dus ook vanuit huis. Verder worden in de app branduren overzichtelijk in beeld gebracht. Lumiview werkt enkel met energiezuinige en duurzame producten. Door deze op een verantwoorde en energiezuinige manier te gebruiken zorgt u voor besparing van een enorme hoeveelheid energie, waarmee u een hoop kosten kunt besparen.