De kracht van narrowcasting

 

Narrowcasting is een bijzonder effectieve manier om te communiceren met uw klanten of doelgroep. Het is een vorm van communicatie op een bepaalde locatie waarbij u uw publiek bereikt door middel van een boodschap op audiovisuele beeldschermen. De boodschap kan bestaan uit tekst, beeld- of geluidsfragmenten.

 

Effectief communiceren

Via zoveel beeldschermen als u wenst zendt u uiterst gerichte marketingboodschappen uit aan uw doelgroep. U speelt hiermee slim in op de markt door precies op de plek en het tijdstip waar uw doelgroep zich bevindt een bepaalde boodschap uit te zenden.

Narrowcasting in uw winkel is de ideale manier voor het verhogen van uw omzet. Door op een actieve manier advertenties en promoties te tonen zorgt Narrowcasting voor vele commerciële voordelen.

narrowcasting
narrowcasting

Narrowcasting systemen van Lumiview

Narrowcasting is geschikt voor zowel winkeliers met één winkel als winkeliers met meerdere winkels. Daarnaast wordt deze effectieve manier van communicatie ook gebruikt in bijvoorbeeld openbare ruimtes, wachtkamers of in kantines.

Lumiview installeert uw complete Narrowcasting systeem op de door u gewenste plek of plekken. De boodschap die u via Narrowcasting toont kan bestaan uit bedrijfsinformatie, een commerciële boodschap, voorlichting of sfeer verhogende audio of video’s voor in uw winkel. Daarbij zorgt Lumiview ervoor dat u de boodschap op de displays op ieder gewenst moment eenvoudig kunt aanpassen, ook op afstand.

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Alle Lumiview systemen in uw winkel worden overzichtelijk weergegeven in de handige Lumiview app. De app maakt het mogelijk om actuele statussen te bekijken of instellingen te veranderen.

Ook het maken of aanpassen van uw boodschap voor op een display is mogelijk via de app. Creëer gemakkelijk de boodschap via uw tablet of smartphone op afstand en op iedere mogelijke locatie.