Alarmsysteem voor bedrijfspanden

 

Diefstal en inbraak in bedrijfspanden is helaas een veelvoorkomend probleem. Overdag wanneer u en uw personeel in het pand aanwezig zijn, bent u hier natuurlijk zo alert mogelijk op. Een alarmsysteem kan echter oplossing bieden voor het beveiligen van bepaalde vertrekken waar geen personeel is of om ’s nachts een oogje in het zeil te houden.

 

Beveiliging wanneer u niet aanwezig bent

Het alarmsysteem dient ter beveiliging van uw eigendommen wanneer u niet aanwezig bent. Daarnaast heeft een alarmsysteem een preventieve werking, aangezien de aanwezigheid van een alarmsysteem inbrekers zal afschrikken. Wanneer er wel wordt ingebroken wordt de inbreker verstoord door luide sirenes en felle flitsers.

alarmsysteem
alarmsysteem

Alarmbeveiliging met Lumiview

Lumiview levert uitgebreide en professionele alarmsystemen die uw bedrijfspand optimaal zullen beschermen. De systemen kunnen worden geïnstalleerd in verschillende vertrekken en kunnen hier separaat worden in- en uitgeschakeld.

Het alarmsysteem staat in verbinding met een meldkamer en eventuele opvolgingsdienst. Wanneer het alarm afgaat wordt direct melding gemaakt waardoor de pakkans van inbrekers wordt vergroot. Het alarmsysteem is te bedienen door middel van een code, badge of via de Lumiview app.

Verschillende systemen van Lumiview werken samen

Het systeem werkt samen met verschillende andere systemen van Lumiview. Zo is het mogelijk om inbraaksensoren met ingebouwde fotocamera’s te installeren. Wanneer alarm wordt gemeld, worden direct een aantal foto’s verstuurd naar een gekoppelde smartphone. Het alarm kan worden geverifieerd en de politie kan met prioriteit 1 uitrukken. Dit is alleen mogelijk wanneer een alarm daadwerkelijk is geverifieerd.

Tevens heeft u met een alarmsysteem controle op uw personeel doordat het alarm inzicht verschaft in hoe laat deze wordt in- en uitgeschakeld.

alarmsysteem

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

VEB certificering en Lumiview app

De alarmsystemen van Lumiview zijn gecertificeerde systemen. Lumiview is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) en wij werken daarom ook alleen met gecertificeerde systemen wat ons een zeer betrouwbare partner maakt voor al uw bedrijfspand systemen.

De Lumiview app maakt het mogelijk het alarmsysteem in uw bedrijfspand op afstand te bedienen. Wanneer u bent vergeten het alarm in of uit te schakelen is dit nog mogelijk vanuit huis. Daarnaast kunt u in de app statussen live uitlezen van al uw Lumiview systemen, de app biedt een handig overzicht en u kunt instellingen gemakkelijk wijzigen.