Camerabeveiliging voor bedrijfspanden

 

Het beveiligen van uw bedrijfspand is voor u als eigenaar enorm belangrijk. Door uw pand met een camerasysteem te beveiligen heeft u altijd de mogelijkheid om te controleren wat er in en rondom uw pand gebeurt. U laat uw pand met een veilig gevoel achter en daarnaast is het handig om af en toe eens live mee te kijken wat er gebeurd in uw pand wanneer u afwezig bent.

 

Preventieve werking

Een camerasysteem heeft tevens een preventieve werking; camera’s schrikken criminelen over het algemeen af. Een zichtbaar camerasysteem zal inbrekers er sneller van weerhouden om in uw pand in te breken. Bent u wel het slachtoffer van inbraak in uw bedrijfspand dan helpen de camerabeelden mee om de daders op te sporen.

cctv
cctv

Professionele camerasystemen van Lumiview

Lumiview levert professionele camerasystemen voor in en rondom uw bedrijfspand. De systemen zijn schaalbaar. Beschikt u over verschillende bedrijfspanden dan zijn deze allen te koppelen in één systeem, wat voor u als eigenaar natuurlijk erg handig is.

De camera’s werken in combinatie met een alarmsysteem. Wanneer een alarm afgaat worden de beelden van de camera direct doorgestuurd naar de meldkamer. De politie kan op prioriteit 1 uitrukken wanneer de beelden hier aanleiding toe geven. Met de camera’s heeft u altijd de mogelijkheid om live mee te kijken maar ook kunt u de beelden terugkijken en waar nodig opslaan om aan de politie overhandigen.

Kentekenherkenning en controle

Camera’s die buiten hangen hebben mogelijkheden voor kentekenherkenning, wat een groot voordeel is bij opsporing. De camera’s kunnen eventueel ook dienen ter controle van uw personeel of bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om in de gaten te houden wanneer uw leverancier aankomt.

cctv

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

De app van Lumiview biedt u een zeer overzichtelijke weergave van al uw Lumiview systemen. Hiermee wordt het beheren van uw systemen u ongelooflijk makkelijk gemaakt.

Met de app kunt u de verschillende systemen zelf bedienen, u kunt statussen uitlezen en instellingen wijzigen. Beelden van het camerasysteem zijn live te volgen op smartphone en tablet en het systeem is op afstand te bedienen. U heeft op deze manier altijd controle over uw bedrijfspand waar u ook bent.