Klimaatbeheersing voor bedrijfspanden

 

Maakt u in uw bedrijfspand al gebruik van duurzame en energiezuinige producten? Nog belangrijker is een systeem dat verantwoord en energiezuinig omgaat met uw producten. Zo kunt u enorm veel energie besparen door een slim klimaatsysteem te hanteren.

 

Altijd een optimaal klimaat

Klimaatbeheersing staat garant voor een altijd optimaal klimaat in uw bedrijfspand. Systemen zoals de verwarming, airconditioning, luchtgordijnen en luchtverversing worden automatisch aangestuurd. Door deze systemen efficiënt in te zetten en ervoor te zorgen dat deze alleen functioneren wanneer dat nodig is, zorgt u voor het besparen van een enorme hoeveelheid aan energie. Hiermee draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u op de kosten.

Lumiview levert complete klimaatbeheersingssystemen die zeer efficiënt en energiebesparend werken. Dit betekent automatische sturing van al uw systemen die van invloed zijn op het klimaat.

energiebesparing bedrijven
energiebesparing bedrijven

Optimale integratie

Lumiview zorgt voor optimale integratie van de verschillende systemen. De airconditioning en verwarming kunnen bijvoorbeeld niet samen worden ingeschakeld ter voorkoming van energieverspilling. Alle systemen functioneren alleen wanneer dat echt nodig is. Het binnenklimaat wordt ook automatisch aangepast aan de hand van het buitenklimaat. Daarnaast kan er weersafhankelijk worden gestuurd, waardoor ruimtes bijvoorbeeld In de ochtend niet worden verwarmd als in de middag de zon gaat schijnen. Dit voorkomt dat er in de middag weer moet worden gekoeld. Op deze kan er veel energie bespaard worden. Doordat de systemen automatisch samenwerken hoeft niemand zich hier zorgen over te maken.

Comfortmode

De comfortmode werkt aan de hand van aanwezige bewegingsdetectoren waarbij systemen enkel worden ingeschakeld wanneer personen zich in een ruimte bevinden. Dit is optimale integratie van alle systemen zoals wij dat bij Lumiview graag zien. Het personeel kan zich richten op de kerntaak van het bedrijf en zal altijd werken in een aangenaam klimaat.

energiebesparing bedrijven

Verantwoord en energiezuinig

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

De Lumiview app biedt u een overzicht van de klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Daarnaast is het mogelijk om in de app alle systemen te bedienen, aan te sturen en instellingen te wijzigen.

Ook heeft u inzicht in het energieverbruik van de verschillende onderdelen van de installatie. Met de app kunt u alle systemen op afstand bedienen, u hoeft hiervoor niet in het bedrijfspand aanwezig te zijn.