Verlichtingsturing voor bedrijfspanden

 

Het belang van het gebruik van duurzame en energiezuinige lichtbronnen in uw bedrijfspand is u natuurlijk niet onbekend. Door het gebruik van energiezuinige lichtbronnen draagt u bij aan een beter milieu en bespaart uw bedrijf ook nog eens op de kosten. Het duurzaam en energiezuinig omgaan met deze lichtbronnen is echter nog veel belangrijker. Verlichting moet alleen daar branden waar dat nodig is.

 

Energiezuinig en comfortabel

U realiseert dit door uw verlichting aan te sturen met verlichtingsturing van Lumiview. Het systeem werkt met bewegingssensoren in vertrekken waar niet altijd personen aanwezig zijn en waar het licht niet altijd hoeft te branden zoals in kantoren, het magazijn, de kantine of de toiletten.

Het automatiseren van de verlichting in uw bedrijfspand werkt energiezuinig maar is voor u en uw personeel ook comfortabel. Uw personeel kan zich richten op de kerntaak van het bedrijf en energie zal niet verloren gaan.

geautomatiseerd licht
geautomatiseerd licht

Stuur alle verlichting in uw bedrijfspand aan

Met de professionele oplossingen van Lumiview stuurt u alle verlichting in uw bedrijfspand aan. U kunt kiezen in welke ruimtes u gebruik wilt maken van geautomatiseerde verlichting door middel van bewegingssensoren. In die vertrekken wordt het licht automatisch ingeschakeld wanneer iemand aanwezig is en weer uitgeschakeld wanneer de ruimte niet bezet is.

Voor vertrekken met veel daglichtinval kan een daglichtregeling worden ingesteld. Het kunstmatige licht wordt aangepast op de hoeveelheid daglicht in de ruimte. Er ontstaat hierdoor in alle ruimtes een lichtregeling die aansluit bij het patroon van de gebruiker, zonder dat er onnodig energie wordt verbruikt.

Comfort en gemak

Via intelligente tijdklokken en schemerfuncties kunt u uw pand bijvoorbeeld ook ’s avonds verlichten of kan reclame worden getoond. Uw pand valt op deze manier ook enorm op. Het automatiseren van uw lichtsysteem biedt comfort en gemak en bespaart daarbij enorm veel energie.

geautomatiseerd licht

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

De Lumiview app maakt het u nog gemakkelijker wanneer u kiest voor geautomatiseerde verlichting in uw bedrijfspand. Branduren worden overzichtelijk in beeld gebracht, u heeft een overzicht van waar er licht brandt en u kunt instellingen van de tijdklok en lichtregelingen eenvoudig aanpassen in de app.

Brandt er ergens licht waar dat niet nodig is, dan past u dat via de app aan. Het aanpassen van instellingen is mogelijk op afstand, overal en altijd.