Toegangscontrole voor bedrijfspanden

 

Tot uw kantoor- of bedrijfspand wilt u natuurlijk enkel toegang verschaffen aan bevoegden. U beschermt uw pand tegen ongeoorloofde en ongewenste toegang door het beveiligen van de deuren in uw pand. Dit is natuurlijk mogelijk met een sleutelplan, maar een elektrisch toegangscontrolesysteem is een stuk flexibeler.

Daarbij kent u gemakkelijk zelf toegang toe aan personen, kunt u toegangsfuncties wijzigen en heeft u altijd een overzicht wie er aanwezig is in uw pand. Toegangsbeveiliging is mogelijk voor het gehele pand, de hoofdentree, bepaalde afdelingen of kantoren én de liften in het gebouw.

 

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van deurbeveiliging binnen uw bedrijfspand. U kunt kiezen voor deuren met codesloten, opening doormiddel van pasjes of met een vingerafdrukscanner.

toegangscontrole
toegangscontrole

Professionele deurbeveiliging van Lumiview

Lumiview realiseert professionele toegangscontrole voor uw bedrijfspand of bedrijfspanden. Toegangscontrole is mogelijk per deur maar ook kunt u kiezen voor een geheel toegangssysteem. Hierbij wordt de toegang centraal geregeld en heeft u uitgebreide rapportage mogelijkheden.

Toegangsfuncties kunnen gemakkelijk worden gewijzigd en worden uitgebreid. Wanneer een werknemer niet meer in uw bedrijf werkzaam is, kunt u de toegang ook door middel van één klik op de knop ontzeggen. U bent hierdoor altijd zeker van uw eigen veiligheid en dat van uw bedrijf.

Systemen koppelen

Met het toegangscontrole systeem van Lumiview is het tevens mogelijk om systemen van verschillende panden en afdelingen aan elkaar te koppelen in één managementsysteem. Verandert een medewerker van kantoorlocatie, dan kunt u de toegangsrechten gemakkelijk wijzigen. De badge van het toegangscontrolesysteem is ook te integreren met de badge van het alarmsysteem.

toegangscontrole

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

Lumiview biedt u middels de Lumiview app op een overzichtelijke manier inzicht in alle systemen in uw bedrijfspand. Met de Lumiview app kunt u actuele statussen bekijken en instellingen wijzigen. De toegangsfuncties van uw bedrijfspand zijn gemakkelijk te wijzigen en uit te breiden.

U past de toegangscontrole eenvoudig naar uw wensen aan en u heeft altijd een overzicht van wie zich in uw pand bevindt.