Zonweringsturing voor bedrijfspanden

 

Het automatiseren van de zonwering van uw bedrijfspand biedt u een hoop comfort. Zonneschermen worden automatisch gestuurd op basis van onder andere de stand van de zon. Daarnaast zijn ook andere weersomstandigheden bepalend voor de sturing van de screens. Wanneer er zon in bepaalde vertrekken van uw pand naar binnen begint te schijnen, zullen de screens van die vertrekken zakken. Regent het buiten of waait er harde wind, dan zullen de screens weer omhoog worden gehaald om deze te beschermen.

 

Zonweringsturing van Lumiview

Lumiview biedt u de mogelijkheid om de zonwering van uw bedrijfspand te automatiseren. De automatisering van uw zonwering kan ook uitstekend worden geïntegreerd in het totaalsysteem van Lumiview. In het totaalsysteem kan de zonwering worden gekoppeld met alle andere aanwezige systemen. Zo kan onder andere integratie plaatsvinden met de klimaatregeling binnen uw bedrijfspand.

zonwering automatiseren
zonwering automatiseren

Totaalintegratie

Wanneer ruimtes in het pand moeten worden verwarmd en buiten schijnt de zon, dan zullen de zonneschermen juist niet omlaag gaan. Zo wordt de warmte van de zon gebruikt om uw pand te verwarmen en zal er energie worden bespaard. Wanneer een ruimte te warm is, zullen de schermen zakken zodat op airconditioning bespaard kan worden. Door totaalintegratie van Lumiview zult u besparen op energie en daarmee op de kosten voor uw bedrijfspand.

Energiebesparing

Naast dat wij met energiezuinige/duurzame producten werken zorgen wij er met onze Lumiview systeem ook voor dat u op een energiezuinige en verantwoorde manier met deze producten omgaat. Lumiview zorgt er namelijk voor dat systemen alleen actief zijn wanneer dat echt nodig is en dat geheel automatisch.

De combinatie tussen de zuinige producten en de efficiënte inzet zorgen ervoor dat er een enorme hoeveelheid energie en daarmee ook kosten worden bespaart. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Energiebesparing
Lumiview app

Lumiview app

De Lumiview app biedt u een overzicht van alle statussen van uw Lumiview automatiseringssysteem. In de app kunt u koppelingen maken tussen de zonwering en overige systemen. Verder is het mogelijk om instellingen te wijzigen, ook op afstand. Bediening van de app kan via uw smartphone, tablet of computer.